Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران شهری شهردار اصفهان گفت: پروژه بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان از طراحی لنداسکیپ(معماری منظر) و محوطه‌سازی خوبی برخوردار است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایرج مظفر در بازدید از پروژه‌های عمرانی سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی اظهار کرد: باتوجه به تعدد بازارهای گل و گیاه در سطح اصفهان، نیاز است برای تجمع آنها برنامه‌ریزی خوبی انجام شود، از این رو سازمان ساماندهی پروژه بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان را استارت زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه عملیات اجرایی پروژه بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان از اواخر سال ۹۵ در زمینی به وسعت ۱۴ هکتار آغاز شد، افزود: طراحی ها و پیشنهادات خوبی برای احداث سالن‌های مختلف این بازار ارایه و مطرح شده به طوری که خوشبختانه این پروژه از طراحی لندسکیپ‌ها(معماری منظر) و محوطه‌سازی خوبی برخوردار است.  

معاون عمران شهری شهردار اصفهان با قدردانی از اقدامات انجام شده سازمان ساماندهی مشاغل شهری در اجرای پروژه  بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان، ادامه داد: باید یک زمان‌بندی مدون برای بهره‌برداری از پروژه بازار بین‌المللی گل و گیاه ارغوان تهیه و و رصد شود تا پروژه در زمان تکمیل و در اختیار بهره‌برداران و شهروندان قرار گیرد.  

به گزارش ایمنا، بازار بین المللی گل و گیاه ارغوان کاربری‌هایی شامل سالن‌های عرضه گل‌های شاخه بریده به مساحت ۵۸۰۰ مترمربع(در حال ساخت)، گل‌های آپارتمانی به مساحت پنج هزار مترمربع (در دست طراحی)، گل‌های باغ و باغچه به مساحت پنج هزار مترمربع (در دست طراحی)، ابزار آلات، کود و سم به مساحت ۲۸۰۰ مترمربع(در حال ساخت)، ماهی‌های زینتی به مساحت حدودی هفت هزار مترمربع (در دست طراحی)، پرندگان زینتی به مساحت حدودی شش هزار مترمربع (در دردست طراحی)، گیاهان دارویی به مساحت ۳۵۰۰ مترمربع و رستوران به مساحت حدود دو هزار مترمربع، فروشگاه متفرقه وابسته به گل حدود ۳۵۰۰ مترمربع، ساختمان اداری و سالن اجتماعات، مسجد، فضاهای سبز، تفریحی و تفرجگاهی دارد.

کد خبر 404100

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان شهر کلانشهر سازمان ساماندهی مشاغل شهرداری اصفهان بازار گل و گياه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۳۶۱۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، نیروی هوایی آمریکا در مقر Eglin طیف پهپادهای B-۷۰ را نمایش داد و توانایی هایش برای طراحی، سرهم بندی و استفاده از هواپیماهای خودرانی که در ۲۴ ساعت با چاپ سه بعدی ساخته شده اند را به رخ کشید.

به طور دقیق تر حدود ۲۲.۵ ساعت طول می کشد تا ۶ هواپیما از جمله یک سیستم نجات پرسنل ۳.۶ کیلوگرمی را قبل از پرتاب سرهم بندی کرد. این روش نوآورانه طی ماموریت «بلوهورایزن» توسط مرکز استراتژی و تکنولوژی نیروی هوایی توسط یافته که استراتژی های خارق العاده ای برای تامین نیازهای تاکتیکی فراهم می کند.

این پروژه توسط ۳ نفر اجرا شده است. محققان روی توسعه سریع هواپیماهای بی سرنشین کوچک، فناوری هایشان و همچنین محموله هایی برای نیازها و محیط های مختلف تمرکز کرده بودند.

کلنل داستین توماس یکی از اعضای تیم در این باره می گوید: هواپیماهای بی سرنشین کوچک به جنگ افزارهای جدیدی تبدیل می شوند. با این وجود نیروی هوایی نمی تواند به سرعت این هواپیماها را تغییر دهد یا به سرعت از آنها برای تامین نیازهای خاص یک ماموریت استفاده کند. پروژه ما برای تغییر این روند اجرا شد.

برای انجام این پروژه شرکت Black Phoenix باTitan Dynamics( یک شرکت کوچک هوافضا) که برای طراحی سریع هواپیماهای کوچک و بی سرنشین ارزان مشهور است، همکاری کرد.

محققان از نرم‌افزار طراحی خودکار Titan برای تولید سریع بدنه پهپاد آیرودینامیک با در نظر گرفتن وزن، قدرت، ابعاد و بار در کمتر از ۱۰ دقیقه استفاده کردند. در مرحله بعد کد این طراحی به پرینترهای سه بعدی داده شد تا تجهیزات یک هواپیمای سبک وزن بی سرنشین را تولید کند.

پس از تکمیل چاپ تمام قطعات، محققان هواپیمای بی سرنشین را براساس نیازهای ماموریت شخصی سازی کردند.

کد خبر 6096834 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • آسفالت بیش از ۵۰۰۰۰ مترمربع معابر در هفته سی و هفتم در شیراز
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • جایزه منتقدین جشنواره مونودرامای تونس به «آلاء» رسید
  • «آلاء» برگزیده مونودرام تونس شد
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • ۱۱۶۰ پروژه در سبد پروژه‌های سالانه شهر اصفهان است/ هیچ پروژه‌ای نباید معطل طراحی بماند
  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران